kerstcadeaus voor minima in raalte

De Kerstman van RPC Events, onderdeel van het radioprogramma ‘het Roalter Piraten Cafe’ bij RTV Raalte, heeft zaterdag cadeaus rondgebracht naar kinderen uit minima gezinnen in Raalte. Gretha Meijer en Joop Wulff, de initiatiefnemers van dit goede doel, hebben 6 december in Café de Olde Wettering in Lierderholthuis een Live Sterren Jukebox-avond georganiseerd. Van de opbrengst daarvan zijn cadeaus gekocht voor kinderen in de leeftijd van 4 maand tot 17 jaar.

“Het idee kwam doordat wij beelden op tv zagen over de Fillipijnen. Daar kwam de gedachte ‘we gaan daar ook wat voor doen’”, vertelt Gretha. Maar al snel kwam er bij Gretha en zangeres Fennie Koning het idee om het in eigen plaats te doen. “Waarom daar, hier is ook armoede en narigheid genoeg. Zo hebben we het roer omgegooid en zijn dit gaan organiseren voor de kinderen uit minima gezinnen in de gemeente Raalte.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.