kerst inn bij restaurant sallandshoeve

De open haard brandt en buiten staan vuurkorven. Bezoekers kunnen doorlopend in groepen ‘de levende kerstreis’ beleven, waarbij eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer een beroep doet op de spelers van Toneelvereniging de Heemspelers uit Mariënheem.

Bij de verschillende kraampjes zijn onder andere erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk, spek, roggebrood en balkenbrij verkrijgbaar. De kinderen kunnen bowlen of zich uitleven op een springkussen. “Een ideale gelegenheid om gezellig met familie of vrienden samen te zijn”, vertelt eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer. Voor vijf euro krijg je drie consumptiemunten. De Kerst-inn duurt van 14.00 tot 19.00 uur.

Restaurant Sallandshoeve is gevestigd in een honderd jaar oude boerderij en bestaat uit drie ruimtes: de bar (45 personen); de vuurplaats (het restaurant voor circa zeventig gasten) en de deel (een extra restaurantruimte voor circa 25 gasten die eventueel bij het restaurant kan worden aangetrokken). Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten. Het is allemaal mogelijk. Het bijzondere is dat gasten ook terecht kunnen voor bowlen, midgetgolfen, boerengolf en handboogschieten. Alles onder één dak.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak altijd mogelijkheden. Meer informatie: info@restaurantsallandshoeve.nl of 0572-321630.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.