kant en klare bedrijfskavels op zichtlocatie in raalte

Een werkplek met uitzicht op het buitengebied. Veel vrijheid ten aanzien van vorm en grootte. Zonder de infrastructurele nadelen van een nieuwbouwplan, maar met alle openbare voorzieningen al klaar voor gebruik. Kortom: ideale omstandigheden om een bedrijfspand te realiseren. Dit is mogelijk aan de Barkstraat en een gedeelte van de Zompstraat op bedrijventerrein De Zegge VI in Raalte. Het gebied is ontwikkeld door Oude Wolbers – Timmerhuis Projecten en de Raalter makelaar Hannink begeleidt de verkoop.

Paul Hannink: “Wie een van deze kavels koopt, komt in een gespreid bedje terecht. Alle infrastructuur is namelijk al aangelegd en ingericht, inclusief wegen, riolering en nutsvoorzieningen. De kavels zijn kant-en-klaar voor de realisering van een bedrijfslocatie. We bieden in dit gebied kavels aan, met een m²-prijs vanaf € 92,50. Relatief kleine kavels zijn mogelijk. Zeer aantrekkelijk dus voor kleinere ondernemingen”.

De Barkstraat en Zompstraat zijn onderdeel van de nieuwe hoofdstructuur van bedrijventerrein De Zegge. Hieraan wordt momenteel hard gewerkt en naast de genoemde wegen zijn ook de Heesweg, Boeierstraat, Kaagstraat en Aakstraat onderdeel van deze hoofdstructuur. Aansluitend op de hoofdstructuur zijn er drie ontsluitingswegen: de Klipperweg richting de N35, de Overkampsweg richting de N348 en de Aakstraat richting Raalte-dorp. Door deze nieuwe ontwikkeling liggen de nieuwe bedrijfslocaties dus ook nog eens op een schitterende zichtlocatie.

Geïnteresseerden zijn welkom om contact op te nemen met:

Hannink Makelaars

Herenstraat 1

8102 CN Raalte

T: 0572- 351291

E: info@hannink.nl

I: staging2.hannink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.