kampioensschaal weer terug bij pec zwolle

Zowel voorzitter van de Eagles, Edwin Lugt, als technisch directeur van PEC, Gerard Nijkamp, zaten aan de tafel om de IJsselderby te bespreken. Lugt was “ongelooflijk blij” met de actie en gaf aan het fantastisch te vinden dat er gehoor was gegeven aan de oproep om de schaal ruim voor de wedstrijd terug te geven.

Nijkamp plaatste nog wel een kritische noot. Hij gaf weliswaar aan blij te zijn de schaal weer terug te zien bij de rechtmatige eigenaar, maar vroeg zich af of een live-uitzending van RTV Oost het juiste podium was om de schaal terug te geven.

De ‘kerstman’ zelf vond in ieder geval niet dat de actie te ver was gegaan. Hij zei dat er sprake was van een ludieke actie.

Nu de schaal weer terug is, kunnen beide teams zich in ieder geval volledig focussen op de derby van zondag. Deze start om 14.30 uur in de Adelaarshorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.