kaartverkoop serious request in volle gang

De kaarten voor het Serious Request Concert in het HOFtheater vliegen bijna de deur uit. Momenteel staat de teller op 178 bezoekers, de zaal is daarmee nog niet volledig gevuld. Er zijn nog kaarten te bestellen via staging2.HOFinSalland.nl of bij de Bibliotheek Raalte. Het Serious Request Concert wordt georganiseerd door Hans Groen en HOFinSalland en vindt plaats op 15 december .

Het Serious Request Concert is een eenmalig en uniek project. 75% van de opbrengst is voor de landelijke actie ‘Let’s clean this shit up’ van 3FM Serious Request. Tijdens de voorstelling brengen verschillende Raalter musici nummers van Hans Groen en Ton van der Toom. Daarnaast krijgen ook de jonge Raalter musici de kans om hun talent aan het publiek te laten zien. Verder is er een kinderkoor aanwezig, dit koor is speciaal voor het Serious Request Concert samengesteld. De verschillende nummers geven een originele kijk op Kerst en de kerstgedachten.

In de pauze worden er verschillende kerstliedjes gezonden door een nieuw kinderkoor. Daarnaast is er gelegenheid voor een drankje. Van elke consumptie gaat nog eens 50 cent naar Serious Request. In het tweede deel van het concert brengt het nieuwe Raalter koor ‘MuSing’ verschillende rocknummers, uptempo liedjes en gevoelige ballads ten gehore.

Iedereen werkt mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request 2013. Kaarten voor het Serious Request Concert kosten 11 euro en zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. De voorstelling begint op 15 december om 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.