jumbo laat klant kerstproducten proeven

Jumbo Raalte heeft haar klanten vrijdagavond kennis laten maken met haar nieuwe kerstassortiment. De klant kon gigantisch veel proeven en advies vragen. Er waren kraampjes met Belgische luxe pate’s, hele serrano hammen die ter plekke werd gesneden, carpaccio met vers gebakken brood, zelfgemaakte oliebollen, warm breekbrood, kerst gebak en er werd gegourmet met het gourmetassortiment uit de winkel. Ook was er een chocoladefondue met fruit blokjes ende groente ovenschalen konden worden geproefd.

Daarnaast werden er diverse vleesgerechten bereid. De klant kon een overvloed aan zuivel toetjes proeven, zoals ijstaarten en ijsproducten. Natuurlijk kon de glühwein en warme chocolademelk niet ontbreken. Er was een wijndemonstratie door een gediplomeerd wijnkenner, een demo van la chouffe bier er er was een demo van de warme taps leverancier. Tot slot kon de klant een aantal soepen proeven en werden de aanwezigen getrakteerd op tal van koude hapjes, waaronder kleine amuses van vis.

Als entertainment waren er twee midwinterhoornblazers die de klanten verwelkomden en er liep een Kerstman rond en er was een heuse levende kerstboom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.