jorink wil op zondag open maar liever niet

“Als supermarkten op zondag opengaan, betekent dat voor ons regelrechte concurrentie,” vertelt José Jorink. “Eigenlijk willen we liever niet op zondag open, maar als de supermarkten toestemming krijgen, worden we haast gedwongen. Daarom zijn we in actie gekomen. Wij willen ook de mogelijkheid krijgen om op zondag open te gaan.”

Waarom Jorink eigenlijk tegen zondagsopenstelling is? “Ik denk dat Raalte daar nog niet rijp voor is,” stelt Jorink. “Op zondagen verkopen we eigenlijk alleen koffie en ijs. Soms laat ik zelfs de deur naar de winkel dicht op een koopzondag.” Bezoekers kunnen dan vanuit de koffie- en ijssalon hun brood krijgen.

Op 19 december neemt de gemeenteraad een besluit over de openstelling van supermarkten op zondagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.