Home / archiefcentraal / jan smeekens definitief naar sotsji

jan smeekens definitief naar sotsji

Nederland mag tien schaatsers afvaardigen op achttien startbewijzen. Smeekens had een twaalfde plek op de ingewikkelde matrix van de KNSB bemachtigd met zijn derde plaats op de 500 meter. Sven Kramer had Smeekens trouwens beloofd zich op de 1500 meter ook te plaatsen voor de Spelen om afvaardiging van Smeekens veilig te stellen, zei Kramer voor de camera’s van de NOS, maar dat hoeft dus niet meer. Zie ook teletekst van de NOS op 857.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.