indoor soccer kampioenen komen uit raalte

Het eerste Sallands Kampioenschap Indoor Soccer is gewonnen door SVR Combinatie (SV Raalte Combinatie). In de spectaculaire finalepoule verzamelde de ploeg evenveel punten als de nummer twee, team Boerdijk uit Heino, maar door het onderlinge resultaat trokken de Raaltenaren aan het langste eind. Rob Hoppen (Selectie Heino 7) mag zich een jaar lang Sallands Kampioen Latje-Tik noemen.

Gezien het spelniveau van de 3 geplaatste teams uit de voorrondes beloofde het al een mooie en spannende voetbal avond te worden in het Vital Indoor Soccer Centre te Heino. Voorafgaand aan de finale poule streden de nummers 2 uit de voorrondes om de laatste finale plek. Uiteindelijk was het Selectie Heino 7 die hiervoor het beste resultaat neerzette en zich daardoor plaatste voor de finalepoule. Kortom 3 teams uit Heino en 1 team uit Raalte in de finalepoule; Selectie Heino 7, Team Boerdijk, Team Start en de SVR Combinatie.

De ploeg uit Raalte speelde in de eerste 2 wedstrijden erg sterk en sloot deze winnend af. Het hoge speeltempo konden de winnaars echter niet 3 wedstrijden volhouden. Selectie Heino 7 en Team Boerdijk streden in de laatste wedstrijd voor respectievelijk de 3e en 2e plaats. Hoog niveau dus op de finaleavond, die onder leiding stond van hoofdscheidsrechter Gerard Oosterlaar. Uiteindelijk gaf de Raalter ploeg de Heinoërs het nakijken.

Het Sallands Kampioenschap Latje – Tik blijft dankzij Rob Hoppen in Heino. In een spannende finale volgens het knock out systeem won Hoppen het van zijn teamgenoot Hendry Ekkelenkamp. In een afvalrace, die tussen de wedstrijden door werd gespeeld, poogden alle deelnemers van de maandagavond om de bal zo vaak mogelijk op de lat te tikken.

Ook de maandagavond was het enthousiasme groot bij deelnemers en toeschouwers van het toernooi. Niettemin door het live commentaar van Jort & Sander en opzwepende muziek van DJ Pascal. De combinatie van een relatief klein veld (21 x 15) met rondom boarding en netten en het spelen op kunstgras zorgden voor snel en attractief voetbal. Dat in combinatie met de commentatoren en DJ zorgen voor een spectaculaire sportbeleving.

Het Vital Indoor Soccer Centre is erg positief over het verloop van het 1e Sallands Kampioenschap Indoor Soccer. Hiermee is een brede basis gelegd voor een 2e editie volgend jaar. Salland heeft er een nieuw voetbaltoernooi bij, maar toch net iets anders….

Uitslagen

Finalepoule

SVR Combinatie Raalte 6 pt*

Team Boerdijk Heino 6 pt

Selectie Heino 7 Heino 3 pt*

Team Start Heino 3 pt

*Beter onderling resultaat

Latje Tik

Rob Hoppen Selectie Heino 7

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.