het goed opent vestiging in wijhe

Wethouder Cor van den Berg opent zaterdag 7 december om 10.30 uur de deuren van kringloopwinkel Het Goed aan de Handelsweg 23 in Wijhe. Iedereen is van harte welkom bij de feestelijke opening van de 24e vestiging van deze kringlooporganisatie.

Op zaterdag 7 december zijn er diverse kinderactiviteiten. Voor iedereen is er koffie en thee met een versnapering en van 10.30 uur tot 15.00 uur staat de Rova Groenbus voor de nieuwe winkel. In en bij de Groenbus geven voorlichters van ROVA uitleg over het belang van afval scheiden en grondstoffen hergebruiken. Ook kan je filmpjes bekijken over de kringloop van afvalstromen. De winkel is geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur met als aftrap de officiële opening om 10.30 uur door wethouder Van den Berg.

De nieuw te openen vestiging heeft zo’n 900 vierkante meter verkoopoppervlakte. Daarnaast is er ook een gezellige koffiehoek. Mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, kunnen bij de kringloopwinkel werkervaring opdoen en zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Naast deze activiteiten is het doel om afvalstromen terug te dringen en kun je kwalitatief goede spullen kopen voor aantrekkelijke prijs.

Iedereen die spullen over heeft, kan dat naar de winkel brengen. Een ophaalafspraak inplannen, kan via 0570 – 62 49 64 of via staging2.hetgoed.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.