heinose clubs profiteren van boni actie

De afgelopen weken konden klanten in alle supermarkten muntjes sparen voor hun favoriete vereniging. Bij elke 10 euro ontving de klant een gratis sponsormunt. In Heino deden zeven verenigingen mee aan de Jeugdsponsoractie. Muziekvereniging Ons Genoegen ontving een bedrag van 845 euro.

Gymnastiekvereniging SC Hevo Heino mocht 749 euro in ontvangst nemen. Handbalvereniging Oortwijn Heino H.H.Z.D. kreeg een cheque van 768 euro. De jeugdleden van Voetbalvereniging VV Heino

werden verrast met 1.009 euro. Volleybalvereniging Hevo ging naar huis met 797 euro. Tennisvereniging Heino ontving een cheque van 656 euro. Tafeltennisvereniging Heino-TTV Heino kan een bedrag van 691 euro aan haar jeugdleden besteden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.