heinoers blikken terug op 2013

In het onlangs verschenen magazine Hoezo Heino? stond een interview met oud Heino-er Arjen van Wifferen. Als stand-up comedian en als Arjen de Krantenman op radio Veronica heeft hij zijn sporen inmiddels verdiend. Op de vraag of hij ambities heeft was zijn antwoord “Jazeker, in Heino op het podium en mijn naam op een poster bij de Smulbaai”. De werkgroep THEATER Podium Heino kon natuurlijk niet anders doen dan deze uitdaging aangaan.

Enkele dagen na het verschijnen van Hoezo Heino? was een optreden geregeld, zelfs meer dan dat. Arjen wilde een programma met als thema “terugblik op Heino 2013”.

Het leek hem te gek om dit thema samen met een andere bekende Heinoër neer te zetten. En wie anders komt daarvoor in aanmerking dan ‘local hero’ Thijs Poelhekke, die als dorpsdichter op zijn unieke wijze al menigeen aan het denken heeft gezet.

Thijs ziet de samenwerking helemaal zitten en dus staan zij op zaterdagavond 28 december in THEATER Podium Heino met hun eenmalige programma: Thijs en Arjen; Dorpsdichter en Krantenman. In “Kiek’n wat ‘t was…”, terugblikken op 2013. Natuurlijk is de poster met foto en naam bij de Smulbaai gerealiseerd.

De voorstelling op zaterdag 28 december begint om 20.30 uur en kaarten kosten 5 euro., Deze kaarten zijn verkrijgbaar via De Smulbaai, the Read Shop en op de avond van de voorstelling aan de kassa. Er is geen online verkoop.

Kijk voor meer informatie op staging2.podiumheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.