Home / archiefcentraal / heino ademt kerstsfeer op winterfair

heino ademt kerstsfeer op winterfair

De vijfde editie van de Heinose Winterfair werd vrijdag gehouden in het nieuwe Dorpshuus en het oude gemeentehuis. Naast de Heinose ondernemers, waren er ook vele particulieren aanwezig met een keur aan artikelen van kerstdecoraties en hobbymateriaal tot brocante en sieraden. Ook waren er verschillende goede doelen aanwezig en werden er natuurlijk kerstbomen verkocht.

Buiten was alles gezellig aangekleed met kerstbomen, lichtjes en vuurkorven. Er waren hapjes en drankjes verkrijgbaar. De muzikale omlijsting werd dit jaar verzorgd door het popkoor SVP, de Pompedoers en hun vrouwen en het koperblazersensemble Brasspack. Ook Jort en Sander waren van de partij met een Facebookbord en er liep een Kerstman rond.

Om 19.00 uur gaf Multimate Heino een vuurwerkshow in het weiland voor het European Care Hotel.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.