heemruiters succesvol tijdens kringkampioenschappen

Het was een spannende dag voor de deelneemsters. Tijdens de voorafgaande selectiewedstrijden in Mariënheem, Luttenberg en Haarle was er al goed gepresteerd, maar op de kampioenschappen gaan ook de zenuwen meespelen. Het eerste mooie resultaat werd neergezet door Ilene Kloosterman. Zij werd met haar D-pony kringkampioen in de klasse B.

Ook Susanne Zaalberg en Danjel Holterman wisten hun pony’s goed door het parcours te loodsen. Susanne werd met haar C-pony kringkampioen in de klasse L en Danjel was de beste in de categorie D/E. Met al drie mooie resultaten op zak waren alle ogen gericht op Naomi Alferink. Zij kwam aan start in de klasse M, categorie D/E. Dankzij een mooie foutloze rit mocht zij zich als reservekampioen opstellen.

Met de behaalde resultaten plaatsten deze vier Heemruiters zich voor de regiokampioenschappen die plaatsvinden op 31 januari en 1 februari in de Diamanthal te Balkbrug. Presteren ze ook daar goed dan dingen ze mee voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.

Bij het persbericht dat we van de Heemruiters kregen stond de naam van de trotse amazone niet bij het bericht. Dat gaan ze zelf vast nog onder dit bericht zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.