handbalweek nederlands talent verslaat duitsers

Handbalscholen uit heel Nederland komen dit weekend ruim aan bod tijdens de Raalte Plaza Handbalweek in Tijenraan en de Carmelhal. Handbal College Westland, HandbalSchool Twente, Carmel HandbalSchool Drenthe, HandbalSchool Noord-Holland en uiteraard Carmel HandbalSchool Salland spelen een gezamenlijk toernooi waarbij de talenten zich kunnen laten zien aan het publiek.

Op zaterdagavond stonden er drie wedstrijden op het programma. Het team van de Westdeutsche Handball Verband nam het op tegen de Nederlandse Youth selectie. De talenten uit Nederland waren een maatje te groot en wonnen met 40-23 van de Duitse jeugdselectie. Op zaterdagavond werden ook gespeeld CHS D – SDOL D1 (6-10) en CHS A – Wessels Keukens/Pacelli (24-23).

Op zondag en maandag staan er nog mooie wedstrijden op het programma. Een aanrader voor de handballiefhebber.

Kijk voor het volledige programma en foto’s op staging2.chsonline.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.