handbalweek liefhebbers komen naar raalte

Wie van handbal houdt, was dit weekend wel even in Raalte te vinden. De Raalte Plaza Handbalweek was dit jaar wederom een mooie mix van clinics voor de jongste jeugd, scholingen voor trainers en wedstrijden en trainingen op hoog niveau van talenten en toptrainers uit heel Nederland en Duitsland.

Maandag is de laatste dag van vier dagen handbalplezier in Tijenraan en de Carmelhal, waarbij vanmiddag nog een drietal mooie wedstrijden op het programma staat, waaronder Duitsland WHV tegen onze Nederlandse Youth selectie.

Bekijk het programma op staging2.chsonline.nl .

Johan Wolff maakte afgelopen weekend ook foto’s. Zie daarvoor dit foto-album.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.