grote simon stokvis show in het hoftheater

De Grote Simon Stokvis Show is binnenkort te zien in het Hoftheater in Raalte. Op 11 december wordt de voorstelling gespeeld. Over de voorstelling ontvingen we onderstaand persbericht.

Waar in 2009 de populaire televisieserie ‘Toen was geluk nog heel gewoon’ ermee ophield, ging bovenbuurman Simon Stokvis op eigen houtje verder. Simon Stokvis neemt in zijn voorstelling het publiek mee terug naar de jaren zestig en zeventig. Op woensdag 11 december staat hij met ‘De Grote Simon Stokvis Show’ in het HOFtheater.

In 1975 bestaat opinieweekblad De Bruine Rotterdammer tien jaar en deze verjaardag wordt natuurlijk op grootse wijze gevierd. Als razende reporter en hoofdredacteur, weet Simon Stokvis als geen ander de gebeurtenissen van toen tegen het licht te houden. Simon voorziet dit op geheel eigen wijze van commentaar. Al deze gebeurtenissen worden door polygoon- en televisiebeelden nog eens extra versterkt.

Simon Stokvis maakt in zijn voorstelling gebruik van beroemde melodieën, waarop Simon zijn eigen geschreven teksten zingt. Jacques Dutroncs ‘Paris s’éveille’ wordt in Simons versie ‘Rotterdam wordt wakker’. Met zijn liedjes laat hij oude tijden herleven. In zijn voorstelling neemt Simon het publiek mee naar de WK voetbalfinale van ’74, het Eurovisiesongfestival van ’68, de filmpremière Diamonds are Forecer in ’71 en de nacht van Schmelzer in ’66. Het waren de jaren waarin Nederland veranderde van een braaf wederopbouwlandje in een licht chaotisch ‘alles moet kunnen’ paradijs. Bijgestaan door presentatrice en zangeres Emma Peal en muzikant Bep Roodenburg zorgt Simon Stokvos voor een opwindende voorstelling, met een lach en een traan.

De voorstelling vindt plaats op woensdag 11 december om 20.15 uur. Kaarten kosten €19,00 euro.

Kaartverkoop

Kaarten voor de Grote Simon Stokvis Show in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. Indien er op de middag van de Grote Simon Stokvis Show nog kaarten zijn, kunnen die drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.