grote belangstelling voor boskamps kerstconcert

Voor aanvang stond Nobiz, bestaande uit ongeveer 40 personen onder leiding van hun dirigent Hennie Zuiderwijk, opgesteld op het priesterkoor en had het Wijhes Mannenkoor met circa 50 mannen plaatsgenomen in de zijbeuk van de kerk om van daaruit het eerste lied in samenzang te ondersteunen. Het Wijhes Mannenkoor werd gedirigeerd door Bea Schreurs. Beide koren samen op het priesterkoor werd te druk. Na de opening en de samenzang van het eerste lied “Komt allen tezamen” gaven de beide koren afwisselend in blokken van 5 liederen hun bijdrage aan het concert.

De afwisseling van een gemengd dames- en herenkoor met een puur mannenkoor werd door de aanwezigen ten zeerste gewaardeerd. Veel waardering was er zeker ook voor de solopartijen van de beide solisten van het mannenkoor, Beert van Oene en Bert Smedinga met het lied `The Virgin Mary had a babyboy`.

Aan het eind van het concert kon ook niet anders dan geconcludeerd worden dat het wederom een zeer geslaagd concert was van deze koren, die voorheen al diverse malen afzonderlijk een kerstconcert hadden verzorgd in deze kerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.