gratis free skate schaatsen proberen op de scheg

Profile Rudie Assink uit Raalte houdt op vrijdag 27 december een Free-skate testmiddag op de kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Tijdens deze dag kun je nader kennismaken met deze bijzondere schaats en kun je de verschillende modellen uitproberen.

De comfortabele Salomon schoenen (bekend van het langlaufen) bieden zowel de professionele als de beginnende schaatser een heerlijke ervaring op natuurijs door de plaatsing van de schoen achterop het ijzer. Voor op de kunstijsbaan is de schoen, die eenvoudig los te klikken is, naar voren te plaatsen zodat ook de bocht goed genomen kan worden.

Tijdens deze testmiddag word je door medewerkers van Free-skate en Profile Rudie Assink geïnformeerd over de verschillende modellen en geholpen met het aantrekken van de schoenen en onderklikken van de ijzers.

Deelname aan deze testdag is gratis, je moet alleen wel entree tot de ijsbaan betalen. Speciaal voor de testers op deze middag is er een aantrekkelijke aanbieding bij aanschaf van de schaatsen. Aanmelden kan telefonisch of per email via Profile Rudie Assink: 0572-351531 of info@profileassink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.