Home / archiefcentraal / goede gesprekken met mona keijzer

goede gesprekken met mona keijzer

Cliëntenraad WWB en WMO raad vragen over de jeugdzorg, awbz, wwb en zorgdecentralisatie. Mona wist deze vragen met praktische voorbeelden te beantwoorden, gaf hierbij aan waar de zorgen van haarzelf en het CDA liggen en welke veranderingen er in de toekomst aan zitten te komen. Na een smakelijke lunch met interessante gesprekken keerde de groep rond 14:00 uur huiswaarts. CDA Olst-Wijhe en CDA Raalte willen alle genodigden bedanken voor de getoonde interesse en de goede vragen. Uiteraard delen wij deze zorgen en blijven graag met u in gesprek hierover. Maakt u zich ook zorgen of wilt u reageren? Neem dan contact op via cdaolstwijhe@gmail.com

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.