globe raalte heropent als vakantiexperts

Het Globe reisbureau aan de Marktstraat in Raalte ging 2 december weer open als een reisbureau van VakantieXperts. Globe was onderdeel van Oad Reizen. Dat bedrijf ging september failliet.

“Het faillissement kwam bij ons, als goed draaiende vestiging, als donderslag bij heldere hemel”, vertelt Nelly Bolink. D-Reizen wilde het bureau overnemen. D-Reizen nodigde de werknemers uit om te solliciteren, maar het personeel van het reisbureau zag dat niet zitten.”

In overleg met de huurbaas van het pand kozen Nelly en haar collega’s voor VakantieXperts, omdat het bedrijf dichterbij de manier van Globe staat. Het klantenbestand is wel gekocht door D-Reizen. “Maar de klant bepaalt gelukkig zelf naar welk reisbureau hij gaat”, zegt Nelly.

“VakantieXperts is een goede organisatie met een mooi aanbod”, legt Nelly uit. “Het systeem dat ze gebruiken is geweldig. Ook hebben we nu de klant meer te bieden.” De klant kan namelijk korte bestemmingsinformatie lezen over de gekozen bestemming. Wat kun je er doen, wat wordt daar gegeten en nog meer wetenswaardigheden. Ook wordt er gebruik gemaakt van Google Earth.

Het enige dat niet verandert, is het pand en het team van reisspecialisten. Ook gaan de werknemers op dezelfde manier te werk als voorheen. Op 7 december kun je kennismaken met het nieuwe reisbureau tijdens een Open Huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.