gift flynth aan de imminkhoeve in lemele

Johnny Blankvoort, vestigingsdirecteur van Flynth Adviseurs & Accountants in Dalfsen, heeft onlangs een cheque overhandigd aan Ron Koopmeiners, directeur van Vakantiecentrum De Imminkhoeve. Het geld op de cheque was ingezameld tijdens de opening van het nieuwe kantoorpand van Flynth in Dalfsen.

Ron Koopmeiners was aangenaam verrast door het bedrag en gaf aan hier zeer blij mee te zijn. “Dit geld komt goed terecht”, gaf hij aan. De Imminkhoeve is op dit moment bezig met nieuwbouw in Lemele . Dit pand zal weer helemaal aan de laatste eisen voldoen voor vakanties voor mensen met een beperking en senioren. Voorts gaf hij aan dat deze gift niet zomaar op “de grote hoop” terecht zou komen.

“Mensen die geld aan ons geven willen weten waaraan dit besteed wordt” aldus Koopmeiners. “Het liefst wil men dit zo concreet mogelijk zien”. Volgens Koopmeiners worden alle giften vanaf nu gelabeld en besteed aan een duidelijk zichtbaar doel. Dit kan bijvoorbeeld een rolstoel zijn of een nieuw bed. “We willen het graag tastbaar maken waar de gift aan besteed wordt. Dit kunnen we doen door bijvoorbeeld een sticker met daarop de naam van de gever op de aangeschafte zaak te plakken.”

De Imminkhoeve is druk bezig met het realiseren en verbeteren van haar logeerlocaties. Op dit moment zijn er zes groepsaccommodaties met locaties aan de voet van de Lemelerberg en in Ommen. Hiermee behoort De Imminkhoeve tot de vier grootste aanbieders van groepsaccommodaties voor mensen met een beperking en senioren in Nederland.

Flynth weet als geen ander wat het is om in een nieuw (kantoor)pand te zitten. De uitstraling en de plek, een mooie zichtlocatie aan de Rondweg in Dalfsen naast het BP tankstation, hebben ertoe bijgedragen dat de nieuwe naam Flynth (voorheen GIBO Groep) bekendheid heeft gekregen in Dalfsen en daar buiten.

Johnny Blankvoort: “We hebben geen enkele negatieve reactie gehoord, iedereen die we gesproken hebben vindt het een mooi pand”. Op deze plek kan Flynth Dalfsen verder bouwen aan de uitbreiding van het klantenbestand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.