Home / archiefcentraal / gezocht coordinator wereldvrouwen ommen

gezocht coordinator wereldvrouwen ommen

Wereldvrouwen! Ommen Is een groep vrouwen met verschillende nationaliteiten, die op de eerste vrijdag van de maand bij elkaar komen, meestal in het gezondheidscentrum aan de Jhr. van Nahuysstraat (tegenover de Carrousel). Elke bijeenkomst is er een ander thema, bijvoorbeeld vertellen over je geboorteland, een bezoek aan een instantie in Ommen of samen koken en lekkere hapjes maken.

In de groep heerst een familiegevoel en er wordt veel gelachen. Omdat de voertaal Nederlands is, bieden de bijeenkomsten vrouwen van buitenlandse afkomst een vertrouwde omgeving om hun taalvaardigheid te vergroten. Verder doen de vrouwen tijdens de bijeenkomsten nieuwe sociale contacten op, wat een mogelijk isolement helpt voorkomen.

Wereldvrouwen! Ommen bestaat inmiddels alweer zeven jaar en de werkgroep die de bijeenkomsten organiseert is op zoek naar een nieuwe coördinator. Geïnteresseerden zijn van harte welkom eerst eens te komen kijken op de eerstvolgende bijeenkomst op vrijdag 6 december. Neem dan eerst even contact op met Nathalie Reinstra-Smit (tel. 0529-462132, email jac_nat@hotmail.com), die ook meer informatie kan geven.

Lees ook

SallandWonen wil appartementen in Kulturhus

RAALTE – SallandWonen heeft plannen om de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.