gezocht coordinator wereldvrouwen ommen

Wereldvrouwen! Ommen Is een groep vrouwen met verschillende nationaliteiten, die op de eerste vrijdag van de maand bij elkaar komen, meestal in het gezondheidscentrum aan de Jhr. van Nahuysstraat (tegenover de Carrousel). Elke bijeenkomst is er een ander thema, bijvoorbeeld vertellen over je geboorteland, een bezoek aan een instantie in Ommen of samen koken en lekkere hapjes maken.

In de groep heerst een familiegevoel en er wordt veel gelachen. Omdat de voertaal Nederlands is, bieden de bijeenkomsten vrouwen van buitenlandse afkomst een vertrouwde omgeving om hun taalvaardigheid te vergroten. Verder doen de vrouwen tijdens de bijeenkomsten nieuwe sociale contacten op, wat een mogelijk isolement helpt voorkomen.

Wereldvrouwen! Ommen bestaat inmiddels alweer zeven jaar en de werkgroep die de bijeenkomsten organiseert is op zoek naar een nieuwe coördinator. Geïnteresseerden zijn van harte welkom eerst eens te komen kijken op de eerstvolgende bijeenkomst op vrijdag 6 december. Neem dan eerst even contact op met Nathalie Reinstra-Smit (tel. 0529-462132, email jac_nat@hotmail.com), die ook meer informatie kan geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.