gezellige drukte bij geslaagde spinningmarathon

Wie zaterdag langs de showroom van autobedrijf Nijboer in Lemelerveld kwam, keek wel een beetje vreemd op. De showroom stond namelijk helemaal vol met spinningfietsen. Er werd namelijk een spinningmarathon voor het goede doel gehouden.

Bij aanvang van de marathon vertoonde de deelnemerslijst nog vele gaten voor de volgende uren, maar dat werd in de loop van de dag snel veranderd. Waar eerst besloten werd om de laatste drie te skippen, moest toch nog een uur ddorgetrokken worden van 19.00 uur tot 20.00 uur om alle deelnemers aan de beurt te laten komen.

Wie na elf uur langs autobedrijf Nijboer kwam moet wel vreemd opgekeken hebben, want de showroom werd van glazen huis binnen een uur omgetoverd tot beslagen huis. De instructeurs Mark, Gerda, Brigitte, Jelle, Petra, Gerben en Remco die belangeloos en vooral enthousiast meewerkten aan deze marathon hebben de deelnemers goed afgepeigerd, maar deze konden zich na de inspanning tegoed doen aan de prima geregelde catering. Dit was niet van toepassing voor Rutger ter Laak, want hij bleef negen uur achtereen op de fiets, voordat hij weer naar zijn hoogzwangere vrouw kon terugkeren.

De Lemelerveldse achterban heeft team Sukerbiet wederom verrast met een goede opkomst, ondanks de derde actie in een maand tijd en uiteraard met gulle gaven. Iemand betaalde voor een kop koffie met wat lekkers twintig euro, Rutger toucheerde van een ander honderd euro voor zijn inspanning en ga zo maar door. De startgelden en de diverse spontane giften deden de teller stoppen rond de tweeduizend euro. Een prachtig resultaat.

Zo langzamerhand is het woord aan de teamleden om de training serieus op te pakken met als slogan: Opgeven is geen optie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.