Home / archiefcentraal / g team wijhe 92 kampioen

g team wijhe 92 kampioen

Het G-team van Wijhe’92 is zaterdag kampioen geworden van de Tweede Klasse 3. Onder de bezielende leiding van Gerrit Poppe en René Mars werd VVOG uit Harderwijk met 3-1 verslagen. Met dit succes gaat het G-team volgend jaar een klasse hoger spelen.

Onder luide aanmoediging van een grote supportersschare werden in de eerste helft snel twee doelpunten gescoord. In de tweede helft kwam VVOG terug maar het derde doelpunt van Wijhe’92 stelde de overwinning veilig. Na het eindsignaal werd het kampioenschap gevierd. In de kantine werden de spelers verrast met een kampioentrofee.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.