fris 2014 in nieuwjaarsduik marienheem

Wie de oogjes op 1 januari nog klein heeft door een gezellige Nieuwjaarsnacht, kan in Mariënheem resoluut ontwaken: Voor de zesde keer worde daar de Bas Hutten nieuwjaarsduik gehouden. De duik wordt vlakbij de sportzaal van ’t Aspel gehouden, zodat deelnemers daarna kunnen douchen. De Nieuwjaarsduik gaat vooraf aan de Nieuwjaar receptie van PB Mariënheem en de aanvang is rond 14.00 uur.

Vorig jaar waren er ongeveer 50 deelnemers waaronder ook mensen van buiten Mariënheem. De organisatie hoopt dat ook dit jaar weer op vele deelnemers die mee zullen doen zowel uit Mariënheem als buiten Marienheem.

Opgeven kan men doe door een mail te sturen naar marienheemonline@gmail.com onder vermelding van “Nieuwjaarsduik 2014”. In je mailtje moeten in ieder geval je naam en telefoonnummer staan. Ook kun je je rechtstreeks bij Bas Hutten aanmelden. De duik is dit jaar voor het eerst aangemeld bij Unox als Nieuwjaarsduik. Er is een prijs voor wie het mooist of origineelst gekleed is (in badkleding).

Voor toeschouwers is er glühwein en een hapje. Gijs Koenjer (GK Sound) zal dit festijn voorzien van deskundig commentaar en muziek. Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie neemt echter wel de nodige voorzorgsmaatregelen om er voor te zorgen dat de duik zo veilig mogelijk is. Het Rode Kruis(E.H.B.O.) is aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.