Home / archiefcentraal / flinke klappen voor raalter winkeliers

flinke klappen voor raalter winkeliers

Medewerkers van drie Intersport Schutte, I Store en Schulten Lederwaren hebben zaterdag een paar flinke klappen te verduren gekregen. De medewerkers van de drie Raalter winkels sloegen flink om zich heen tijdens het kussengevecht. “Zie het maar als een gevecht om de laagste prijs,” zei Han Schutte van Intersport Schutte.

Het idee voor het gevecht ontstond toen Schutte een filmpje op internet zag. Een man gaat in het filmpje met willekeurige voorbijgangers een kussengevecht aan. Op Facebook ontstond een geintje en voor hij het wist was de actie geboren.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.