flessenactie av salland in raalte noord

Atletiekvereniging AV Salland uit Raalte houdt zaterdag 4 januari 2014 weer haar jaarlijkse flessenactie in Raalte-Noord. Jeugdleden komen tussen 10.00 uur en 12.30 uur bij je langs om lege statiegeldflessen op te halen.

Als je niet thuis bent, maar toch flessen wilt geven kun je een de lege flessen al de avond van tevoren bij de voordeur zetten met een briefje ‘AV Salland’ erop. Je kunt de flessen ook inleveren bij de stand op de parkeerplaats bij de Jumbo in Raalte-Noord. De opbrengst van deze flessenactie wordt gebruikt om nieuwe materialen te kopen voor de jeugdafdeling van de club.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.