expositie henny stegeman in angeli custodes

Henny Stegeman, woonachtig in Raalte en werkzaam bij de damesmodezaak de Embrace. Zij is drie jaar geleden weer begon met schilderen, waarbij zij zichzelf geen doelen stelde. Zij wilde gewoon lekker schilderen. Haar uniekheid komt van gewoon “haarzelf” zijn. Ze gebruikt kleuren die in haar opkomen. De keuze hangt helemaal van haar stemming af. Haar motto: “wees niet bang voor het witte doek, begin gewoon en als je iets fout doet is dat vaak een kans om iets nieuws of bijzonders te ontdekken”. Henny werkt met acryl- en olieverf. Ook bij de Embrace en bij Livera hangen binnenkort werken van mij.

De expositie duurt van 1 januari t/m 31 maart 2014 en is dagelijks te bezichtigen van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.