expo duivenverenigingen raalte heino en wijhe

Begin september was de laatste wedvlucht en hebben de duiven rust gehad om de veren te vernieuwen. Nu de duiven een vernieuwd verenpakket hebben, is het tijd om te kijken wie de mooiste duif heeft. Daarom zal in het weekend van 21 & 22 december de verenigingen uit Heino, Raalte en Wijhe gezamenlijk een tentoonstelling organiseren waaraan liefhebbers uit deze verenigingen en ook van andere buurtvereniging zullen deelnemen. Voorgaande jaren organiseerde elke vereniging afzonderlijk een tentoonstelling, maar dit jaar zullen de krachten gebundeld worden om er gezamenlijk een mooie en grote tentoonstelling van te maken.

Op vrijdagavond 20 december zullen de duiven door de liefhebbers ingezet worden waarna op zaterdag naar verwachting ruim 200 duiven gekeurd zullen worden door een officiële keurmeester. De tentoonstelling is voor het publiek geopend op zaterdagavond 21 december vanaf 19:30 uur en op zondag 22 december vanaf 14:00 uur. Op zondagmiddag zal ook weer met het rad gedraaid worden. Dus bent u benieuwd wat nu de mooiste duif is, kom gerust een kijkje nemen aan de Industrieweg 2a te Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.