eerste kerstmarkt in de regio een succes

De kop is eraf! In Boskamp werd vrijdagavond de eerste kerstmarkt in de regio gehouden. In de Willibrordkerk, in de grote verwarmde tent op het kerkplein en daaromheen konden de bezoekers volop genieten van dans, zang, een levende kerststal en natuurlijk een heuse kerstman. Op de markt zelf was de diversiteit aan producten groot.

Johan Wolff was aanwezig om het sfeervolle geheel in beeld te brengen. Binnenkort is de volledige fotoserie te zien op staging2.johanwolff.nl

Muziekgroep Maaike Hulleman, Zoe van Zee en Jeroen van Leeuwen zorgde net als de Midwinterhoornblazers uit Lettele en Just a Band uit Heeten voor gezellige muziek. Kinderen konden buiten op het vuur hun eigen broodjes bakken en met onder andere warme chocolademelk, snert en Glühwein hoefde niemand het koud te krijgen.

Tijdens de kerstmarkt konden de bezoekers ook kerstbomen kopen, welke tegen een kleine vergoeding aan huis worden geleverd. Al met al werd het een zeer geslaagde avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.