eenmalige koerswijziging bukkumtoernooi

Het 38e Bukkumtoernooi vergt dit jaar wat meer voorbereiding dan de vorige 37 edities. Door de verbouwing van de Trefkoele is er slechts één hal beschikbaar, de organisatie heeft gezocht naar enkele alternatieven maar is tot de conclusie gekomen om Dalfsen en de Trefkoele trouw te blijven en dat hoort ook bij dit tweedaagse evenement. Van en voor Dalfsenaren in Dalfsen.

Om toch de twintig teams in de Trefkoele bezig te houden, is er gekozen voor een eenmalige koerswijziging en een iets veranderde opzet van het toernooi. Gekozen is om in de nog staande hal te gaan boardingvoetballen en daarnaast te gaan koersballen. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid een lichte schok onder de deelnemers teweeg brengen, maar daarnaast ook voor mooie verrassingen kunnen gaan zorgen in de eindafrekening aangaande de prijsuitreiking.

De punten van het voetballen en koersballen zullen even zwaar wegen in de puntentelling, zodat we erg verrassende finales tegemoet kunnen zien. Het belooft een uniek Bukkumtoernooi te gaan worden is de organisatie van mening. In uitstekende harmonie met de beheerder van de Dalfser sporthal verlopen de voorbereidingen naar alle tevredenheid. Wat van zelfsprekend wel het zelfde blijft zijn de prijzen die deze dag te verdelen zijn. Welke teams volgen de Buut’n Bukkums en Dalvesen op om de twee melkbussen een jaar lang op de schoorsteenmantel te zien glimmen. Wie wordt er Ere-Bukkum, wie de ‘’slechtste speler” en wie krijgt er de twijfelachtige eer om de “ik ben er wel maar wat doe ik hier eigenlijk bokaal” een jaar lang te onderhouden.

We zullen het allemaal op 31 december om 16.00 uur weten tijdens de prijsuitreiking, het toernooi begint om 09.15 uur Het tweedaagse evenement start zo als te doen gebruikelijk met The Day Before Bukkum een prachtige fietstocht door het groenste dorp van Nederland en haar gemeente grenzen. Het vertrek hiervan is 12.00 uur bij Het Oude Station.

Het toernooi is ook te volgen op : Internet staging2.bukkum.nl facebook staging2.facebook.com/bukkum.dalfsen en twitter @bukkum1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.