eagles wint ook thuis van utrecht

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag wederom gewonnen in eigen huis. In de Adelaarshorst werd FC Utrecht met 2-1 verslagen dankzij doelpunten van Jeffrey Rijsdijk en Jop van der Linden.

Utrecht begon de wedstrijd in Deventer uitstekend. Al na vier minuten zette Cedric Badjeck Tommy Oar alleen voor doelman Room en Oar kon simpel binnentikken. Nog geen tien minuten na de openingstreffer kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Jeffrey Rijsdijk maakte zijn eerste competitietreffer na een mooie aanval van Go Ahead Eagles. In het restant van de eerste helft kreeg Erik Falkenburg nog een goede kans op de 2-1, maar hij kreeg de bal niet langs doelman Ruiter.

Na rust gebeurde er lange tijd weinig, tot een kwartier voor tijd. Utrecht-speler Mark van der Maarel legde Antonia neer in het strafschopgebied, waarna scheidsrechter Wiedemeijer floot voor een strafschop. Jop van der Linden werkte de penalty koelbloedig binnen.

Na de 2-1 kreeg Go Ahead Eagles een legio aan kansen, maar de bevrijdende 3-1 bleef uit. In de drie minuten blessuretijd die volgden kregen de bezoekers uit Utrecht nog een goede kans, maar een kopbal van Ayoub kon eenvoudig worden gepakt door doelman Room.

Door de winst staat Go Ahead Eagles op de tiende plek met 23 punten uit achttien wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.