eagles voorzitter lugt geef schaal terug

De Eagles-supporters die de kampioensschaal van PEC Zwolle gestolen hebben, moeten deze zo snel mogelijk inleveren. Dat zegt Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Lugt. De voorzitter van de Eredivisionist uit Deventer deed op de website van de club onderstaande uitspraak.

“Als clubs hebben wij, Go Ahead en PEC, er bewust voor gekozen deze actie niet groter te maken dan het is, aan de andere kant hebben we er ons als bestuur op de achtergrond zeer intensief mee bemoeid en er bij onze supporters via verschillende kanalen op aangedrongen de schaal op zeer korte termijn terug te geven. Nu de wedstrijd tegen PEC serieus dichterbij komt wil ik dat eigenlijk nóg eens dringend doen. Het risico op escalatie wordt met de dag groter en dat moeten we met elkaar echt niet willen. De schade voor de club is, bij escalatie, niet te overzien en ik blijf herhalen dat je dan je dierbare club het hardste treft. Daarom doe ik nogmaals een beroep op degene die de schaal heeft: lever deze per direct bij ons in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.