eagles en heracles in evenwicht

Go Ahead Eagles heeft in het restant van het duel met Heracles met 1-1 gelijkgespeeld. Mark Uth scoorde in de 75e minuut de openingstreffer, maar vlak voor tijd wist Erik Falkenburg de thuisploeg alsnog op gelijke hoogte te brengen.

De wedstrijd in de Adelaarshorst werd een aantal weken geleden na twintig minuten gestaakt na twintig minuten spelen gestaakt na een wolkbreuk in Deventer. Op dat moment stond het nog 0-0.

Go Ahead Eagles kreeg woensdagavond genoeg kansen, maar miste duidelijk spits Marnix Kolder. Falkenburg, Schmidt en Van der Linden wisten de bal niet langs doelman Pasveer te werken. Heraclied Uth lukte het aan de andere kant wel. Uth soleerde in de 75e minuut door de defensie, zonder dat iemand ingreep. Ook doelman Eloy Room kon hem niet stoppen, waardoor Uth ongehinderd de eerste treffer van de avond kon maken.

Van der Linden was na de openingstreffer nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn vrije trap belandde op de paal. Ook Houtkoop wist in het restant van het duel een ogenschijnlijk niet te missen kans toch niet in het doel te werken. De wedstrijd leek te eindigen in opnieuw een thuisnederlaag voor Go Ahead Eagles, maar Erik Falkenburg redde in de 89e minuut de eer door de gelijkmaker in te koppen na een goede voorzet van Amevor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.