drie keer brons voor emsland in litouwen

Een delegatie van Sportcentrum Emsland is in het weekend van 7 december afgereisd naar Vilnius in Litouwen om deel te nemen aan het Internationaal Sambotoernooi ter nagedachtenis aan Dr. Pransiskus Eigminas. Het was een pittig toernooi met deelnemers uit 9 landen, waaronder Estland, Polen, Ierland en Wit-Rusland.

Nina Zandman mocht als eerste de mat op in de klasse tot 56 kg. Ze kwam in de verliezersronde, maar daar won ze haar partijen en werd derde. Niels van der Vegt werd eveneens derde in de klasse tot 52 kg.

Arjan Vijn kwam uit in de klasse tot 62 kg en Robin Verbeek in de klasse tot 68 kg. Helaas wisten ze geen partij te winnen en bleven met lege handen staan. In de klasse tot 82 kg drong Martijn Grootens door tot de halve finale. Deze wist hij niet te winnen en sloot af met een bronzen plak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.