Home / archiefcentraal / dodelijk ongeval op oerdijk schalkhaar

dodelijk ongeval op oerdijk schalkhaar

Op de Oerdijk in Schalkhaar is vrijdagmiddag een auto frontaal tegen een boom gebotst. De bestuurder van het voertuig heeft het niet overleefd. Door de klap belandde het motorblok van het voertuig op het fietspad, enkele meters verderop. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De Oerdijk was door het ongeval afgesloten.

De man reed vanuit de richting Schalkhaar over de Oerdijk richting Lettele, toen hij om onduidelijke redenen van de weg raakte en tegen een boom botste. Na de botsing tegen de boom sloeg de auto over de kop en werd de automobilist uit de auto geslingerd. Hij kwam onder de auto terecht. Hoewel er heel snel mensen te hulp schoten om de man onder de auto vandaan te krijgen, is hij helaas ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

De Verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.