dertig kerststallen in wijhese etalages

Wijhese winkeliers exposeren samen meer dan dertig Kerststallen in hun etalages. Het is een nieuwe activiteit in het winkelgebied van Wijhe. Vele eigenaren hebben hun eigen kerststal in de etalage gezet. Tevens heeft Martje Veenstra, dominee van de Protestantse gemeente Wijhe, diverse Kerststallen ter beschikking gesteld. Zij is een enthousiast verzamelaar van Kersstallen en wilde hier graag aan mee werken.

Aan de tentoonstelling is ook een wedstrijd verbonden. Bij elke kerststal staan 1 of meerdere sterren. Op deze sterren staat een letter. Het totaal van de letters maakt een zin. Wedstrijdformulieren voor deze kerststallenpuzzel zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers en in te leveren tot en met 2 januari 2014 in dezelfde groene bussen als de spaarkaarten van de decemberactie bij Slagerij Bergevoet – Mico Bodywear en de Albert Heyn. De prijzen zijn 3 cadeaubonnen van Gastvrij Wijhe ter waarde van 25 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.