dertien nieuwe handbaltrainers bij sdol

Dertien meiden uit Luttenberg hebben woensdagavond hun certificaat voor de cursus ‘Handbaltrainer 1’ ontvangen. Afgelopen najaar hebben de dertien dames deelgenomen aan de cursus onder leiding van Frits van der Vegt. De cursus bestond uit drie dagdelen.

“Een vereniging in de regio was trots dat zij 25 deelnemers hadden voor de HT1 cursus. Wel kwamen deze deelnemers van vijf verschillende verenigingen. Hoe uniek is het dan dat in Luttenberg maar liefst dertien meiden van dezelfde vereniging dit hebben gedaan. We hopen dat zij met deze opgedane kennis een mooie basis hebben gelegd voor het begeleiden en trainen van de handbaljeugd en hopelijk nog jaren veel voor de vereniging kunnen betekenen”, aldus Frits van der Vegt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.