decemberactie olst kent veel winnaars

Marga Warris en Wim Toeters, beide bestuursleden van de Olster ondernemersvereniging GO, hebben vrijdagavond de trekking gedaan, waarna de winnaars telefonisch op de hoogte zijn gebracht van hun gewonnen prijs. De zaterdag hierna hebben de winnaars de prijzen in ontvangst mogen nemen van Henny Brouwer van de Santenkraam en Truus Hoonhorst van SanTé Lingerie, de organisatie van deze actie.

De vier hoofdprijzen, een fiets, 2 kaarten voor de musical Soldaat van Oranje, een koffiemachine en een dinerbon zijn gewonnen door: Fam. Tuinenburg (Diepenveen), Mevr. V. Delden, Mevr. Schotman (Raalte) en de Fam. Wobben.

De overige prijzen, vele cadeaubonnen van GO en de drie levensmiddelenpakketten, werden met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.