de wraak van salland gaat door

Begin 2014 komt er een nieuwe editie van de succesvolle bandwedstrijd de Wraak van Salland. Onlangs heeft Stöppelhaene gereageerd op de oproep waarbij ze zich het nieuwe jaar willen inzetten om de Wraak mogelijk te maken.

Stöppelhaene geeft aan dat een dergelijk initiatief belangrijk is voor talentontwikkeling in de regio en wil dit om deze reden graag ondersteunen. De organisatie mag ook direct een leuke prijs weggeven aan de winnaar van de Wraak van Salland: een optreden op Stoppelhaene 2014.

Naast Stöppelhaene wordt het initiatief gedragen door Salland Centraal, het Stone Rock festival en Pedro Pico Pop. In totaal zullen er 10 bandavonden georganiseerd worden in Salland en is er plek voor 24 bands om deel te nemen. Inschrijven kan tot en met 4 januari 2014.

Tijdens de wedstrijd worden video- en geluidsopnames gemaakt die achteraf online beschikbaar zijn. De bedoeling is om met alle halve finalisten een CD op te nemen die dient ter promotie van Sallands talent. Hierbij wordt samengewerkt met Hillroad Studio te Luttenberg.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier surf je naar staging2.dewraakvansalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.