chaos huishoudelijke hulp carinova stopt

De partijen die wel op de aanbesteding inschreven, liggen met elkaar in de clinch. Zo ernstig in de clinch zelfs, dat de rechter uitkomst moet bieden. Ondertussen neemt de onrust bij medewerkers van Carinova en afnemers van huishoudelijk hulp toe.

Eind november hebben 320 thuishulpen en ruim 750 cliënten bericht gekregen dat de gemeente niet verder gaat met Carinova. De partijen die vanaf 1 januari de dienst mogen leveren, zijn Zorggroep Raalte, Solace ATC en Solace ECR.

Voor het personeel van Carinova hield dat in dat ze moesten hopen dat ze werden overgenomen door de nieuwe aanbieder. Dat gebeurt niet. “Tot onze verbazing kregen we echter de mededeling dat Zorggroep Raalte niemand wil overnemen wat voor velen echt een schok is en was,” stelt een medewerker van thuiszorg, die zijn naam niet in de media wil hebben.

Wordt vervolgd….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.