burgemeester boos op media

“Beste media in Salland, kritisch volgen akkoord. Met modder gooien ook akkoord, maar geen onjuiste/onvolledige verhalen vertellen!!!!” twitterde @pietzoon.

Verschillende mensen reageerden op zijn tweet. Zo vroeg Gerson Veenstra van RTV Oost of de fout bij zijn omroep lag. “Niet over RTV Oost,” luidde het antwoord van de burgemeester. Daarop werd gesuggereerd dat het over ons bericht over kerstverlichting in Heino ging. Maar, nee, ook dat was niet wat zijn woede wekte.

Vragen van gemeenteraadslid Alexander Kreule beantwoordde Zoon vaag: “Daarvoor moet je de media volgen! Valt je dat niet eens op?”en “Geen hint idd. Zelfonderzoek? Maar dan wel over een langdurige periode op basis van objective ciriteria!”

We hebben bij de gemeente gevraagd of de burgemeester misschien toe wil lichten waar zijn tweets over gaan. “De burgemeester geeft hier geen verder commentaar op,” vertelt zijn voorlichter ons.

Ook op de redactie van Stentor Salland hebben ze geen idee waar Zoon zich kwaad over maakt. Ze hebben er zelfs de kranten van de afgelopen dagen nageplozen om daar een eventuele aanleiding in te zoeken. Resultaat? Niks gevonden. Ook de Stentor heeft de burgemeester om een reactie gevraagd. Ze kregen hetzelfde antwoord als wij kregen. De burgemeester wenst geen verder commentaar te geven.

Ondertussen is het dus de schuld van de media. Maar welke media? Dat weten we niet. We zijn bij onszelf te rade gegaan. Wat kunnen wij geschreven hebben over de burgervader dat hem zo boos maakt? Het verhaal over kerstverlichting in Heino was het niet. Was het dan het commentaar van afgelopen zondag? Of maakt het verhaal over betaald parkeren in onze weekkrant hem boos?

Wie zich een aanleiding voor de woede van Zoon kan bedenken, is van harte uitgenodigd om onder dit artikel te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.