Home / archiefcentraal / bruggeman en hollegien winnen kilometer actie

bruggeman en hollegien winnen kilometer actie

De heren Bruggeman en Hollegien hebben de kilometerstand-actie van Automat Raalte gehouden. Bruggeman won in de categorie Diesel, zijn Volvo V70 2.5 TDI heeft een kilometerstand 616.000. De Volvo 940 2.5 op benzine van Hollegien heeft een stand van 481.000.

Sinds november hield Automat de speciale actie ‘uw kilometerstand is geld waard bij Automat’. Iedereen kon zijn kilometerstand bij de speciaalzaak laten registreren. Degene met de hoogste stand (onderscheid in diesel en benzine) won.

Allebei de winnaars mocht voor 100 euro een product in de winkel uitzoeken. Bruggeman heeft een set parkeersensoren en een Pilot onboard camera uitgezocht, Hollegien neemt binnenkort zijn prijs in ontvangst.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.