bruggeman en hollegien winnen kilometer actie

De heren Bruggeman en Hollegien hebben de kilometerstand-actie van Automat Raalte gehouden. Bruggeman won in de categorie Diesel, zijn Volvo V70 2.5 TDI heeft een kilometerstand 616.000. De Volvo 940 2.5 op benzine van Hollegien heeft een stand van 481.000.

Sinds november hield Automat de speciale actie ‘uw kilometerstand is geld waard bij Automat’. Iedereen kon zijn kilometerstand bij de speciaalzaak laten registreren. Degene met de hoogste stand (onderscheid in diesel en benzine) won.

Allebei de winnaars mocht voor 100 euro een product in de winkel uitzoeken. Bruggeman heeft een set parkeersensoren en een Pilot onboard camera uitgezocht, Hollegien neemt binnenkort zijn prijs in ontvangst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.