bosch belandt in stroomversnelling

Raaltenaar Koen Bosch is in een stroomversnelling qua publiciteit beland. Nadat hij zaterdagavond zijn videoclip ‘Klein maar Fijn’ op internet zette, razen de reacties en uitnodigingen hem om de oren.

Allereerst mag hij zijn nummer vertolken als slot van het Serious Request-concert in het Hoftheater op 15 december. Samen met het koor MuSing uit Raalte brengt hij het nummer ten gehore.

Daarnaast mag hij binnenkort bij RTV Oost komen vertellen wat het verhaal achter het nummer is. Ook de landelijke media maken nu voorzichtig hun opwachting: Powned heeft het inmiddels ook opgepikt. Over Powned meldt Koen: “Ik schrok in het begin wel een beetje, maar wel echt cool!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.