Home / archiefcentraal / bokkers sluit jaar af in de lantaarn

bokkers sluit jaar af in de lantaarn

Bökkers sluit op 28 december hun meest succesvolle jaar in de bandgeschiedenis af met een optreden in De Lantaarn in Hellendoorn. Hoogtepunten waren dit jaar de release van album “Morattamottamotta”, radioshows bij onder meer Giel Beelen op 3FM, meer dan 50 optredens op festivals als Zwarte Cross, Festyland, Dauwpop, het slotfeest van Rowwen Heze in Limburg en onlangs een optreden in P.I. Veenhuizen. In 2014 gaat Bökkers de studio in voor een nieuw album.

Het voorprogramma zal verzorgd worden door de band Southbound. Tickets voor de show in De Lantaarn zijn te koop voor 10 euro bij VVV Nijverdal, Mitra Nijverdal, De Barbier Hellendoorn en Café de Schoenmaker Luttenberg.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.