boerhof schenkt 5000 aan mcdonald huis

Vandaag ontving de manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle, Lianne Booijink, de cheque op het kantoor van Boerhof Projectinrichters in Heeten. Kristel had speciaal voor deze locatie gekozen, zodat de medewerkers bij de overhandiging aanwezig konden zijn. “Zij hebben een duidelijke stem gehad in de keuze van het goede doel. Daarom mogen ze het feestje van de overhandiging van de gift ook mee vieren.”

Lianne Booijink vertelt dat het geld zeer welkom is, omdat het Ronald McDonald Huis in Zwolle een kleine verbouwing heeft ondergaan. “Daarnaast hebben we in augustus een nieuwe huiskamer geopend in Isala. We werken inmiddels met 93 vrijwilligers en na elf jaar is juist de ruimte voor de vrijwilligers toe aan een moderner jasje. Deze ruimte is het hart van het huis en tevens ontvangstruimte voor de ouders die vaak onverwachts bij ons komen, omdat hun kind plotseling is opgenomen. Wat zou het mooi zijn als juist Boerhof, met expertise voor inrichting, ons hiermee kan gaan helpen.” Kristel is blij verrast met deze besteding van de donatie. “Uiteraard helpen wij het Ronald McDonald Huis graag met de inrichting van deze belangrijke ruimte. Samen gaan we daar wat moois van maken.”

Steun aan het Ronald McDonald Huis past binnen het beleid van Boerhof. De projectinrichter hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en zet ook in op het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “We zijn de afgelopen veertig jaar enorm gegroeid en zien het als onze taak om anderen in de regio mee te laten profiteren van ons succes. We sponsoren allerlei regionale (sport)verenigingen en hebben speciaal voor het jubileum een goed doel uitgezocht in onze eigen streek.”

Kristel vertelt dat ze terugkijken op een geslaagd jubileum en is blij met de grote belangstelling en de gulle giften.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.