Home / archiefcentraal / boerenspektakel met mooi wark bij oortwijn

boerenspektakel met mooi wark bij oortwijn

Hits als Idioot, In de Blote Kont, Bokkie of een Geittie en Oh Yvond werden dan ook luidkeels mee gebruld. Ook Sinterklaas en zijn pietermannen rockten op het podium mee wat leidde naar een stagedive van de goedheiligman in het publiek.

Jeen Waterlander warmde het publiek in het voorprogramma flink op. “We kijken terug op een meer dan geslaagde avond en willen dit soort Live muziekavonden een aantal maal per jaar gaan organiseren,” vertelde Henk Lunsing enthousiast.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.