belte winterwandeltocht trekt 160 lopers

Mede dankzij goed wandelweer, een flinke promotie vooraf in de dag- en weekbladen en promotie op de sites van de buurtdorpen, was de deelname aan de eerste “Belte” winterwandeltocht boven verwachting. Er deden bijna 160 wandelaars mee en de meesten kwamen lovend over de mooie routes terug. Ook was men enthousiast over de pauzeplek bij de familie Veldkamp. De tips die na afloop werden verkregen worden meegenomen voor een volgende editie, want dat die er komt is nu wel zeker. Kortom, de eerste “ De Belte” winterwandeltocht was een groot succes. De organisatie wil dan ook iedereen bedanken voor hun deelname en hopen dat ze ook de volgende keer weer van de partij zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.